Städning för företag

Som företagskund hos oss kan man beställa allt från engångsuppdrag som städning, fönsterputs, golvvård och löpande lokalvård.

Det gemensamma mellan alla våra uppdrag är att vi skapar rena och trivsamma lokaler och anpassar självklart städningen efter kundens behov, vi är flexibla och har öga för detaljer!

Den löpande lokalvården kan självklart kompletteras med diverse olika städ och underhållstjänster, som både minskar era långsiktiga kostnader och får lokalerna att se rena och fräscha ut. Det kan tex. röra sig om golvvård, fönsterputs och storstädning.

Utöver lokalvård, städning och underhåll ser vi till att det finns förbrukningsartiklar. Vi fyller på med toalettpapper, pappersmuggar, tvål och handdukar.
Vi anpassar oss helt och hållet till era önskemål för att kunna leverera ett komplett paket.

Vi har öga för detaljer och hjälper gärna till med det där lilla extra, allt för att ert företag ska trivas på arbetsplatsen! Det kan röra sig om att vattna blommorna, hålla ordning på kaffemaskinen och ta hand om disken.

Vi besöker gärna ert företag och skräddarsyr en helhetslösning som passar just er!

Som kund behöver ni inte binda upp er, vi kan tillhandahålla städning från gång till gång men erbjuder också ett heltäckande avtal där alla era lokalvårdsbehov ingår till ett fast pris.

Intresserad av Hemstädning?

Fyll i namn, telefonnummer och e-postadress så kontaktar vi dig och berättar mer. Fyll även gärna in antal kvm, så kan vi enklare lämna ett prisförslag.

maj 2024
mån
tis
ons
tor
fre
lör
sön
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2